Frugtmåltider

I afd. Fristedet:

På Krabbestuen og Kålormestuen har børnene frugtposer. Børnene medbringer frugt, grønt, brød eller lign. Om eftermiddagen samles stuen og spiser den medbragte frugt. I løbet af dagen tager børnene fra enten madpakken eller frugtposen hvis de er sultne.

På Frøstuen har forældregruppen valgt at medbringe frugt til fælles frugtservering. Om formiddagen og om eftermiddagen laves frugtfad og børnene tilbydes at spise frugt. Også her kan børnene tage mad fra madpakken hvis de er sultne i løbet af dagen.

I afd. Troldebo:

Både formiddag og eftermiddag samles børnene til fælles frugtspisning. Vi har hele ugen fælles frugt i Troldebo. Det betyder at forældrene medbringer ca. 15 stk. frugt ugentligt til fælles servering to gange om dagen. Vi noget særligt af ud af at hygge os omkring frugten. I garderoben eller i køkkenet står kasser, hvor I kan lægge frugten.

Vi anbefaler at I medbringer frugten på følgende måde: Mumistuens forældre afleverer mandag og Skovtroldestuen afleverer onsdag. På den måde har vi bedre mulighed for at varierer udvalget i løbet af ugen. Det er vigtigt at vælge frugt og grønt der kan holde sig frisk i min. tre dage, så undgår vi at kassere frugt eller grøntsager fordi det når at rådne. Brød i forskellige afskygninger er også velkomment.